Måndag
- Panerad Kungsflundra med skagensås och dillslungad
potatis
- Slottstek med gräddsås, pressgurka och gelé
- Pytt i Panna med stekt ägg och rödbetor
- Vegetarisk: Halloumi med rostade grönsaker
- Pasta: Kyckling, pesto, soltkorkad tomat, parmesan och
grädde
Tisdag
- Gratinerad Stillahavsspätta med vitvinsås, dill,
kräftstjärtar och potatispuré
- Kycklingsauté med röd curry, strimlade grönsaker och
ris
- Raggmunkar med fläsk och rårörda lingon
- Stekt fläsk med
löksås
- Vegetarisk: Halloumi med rostade grönsaker
- Pasta: Kyckling, pesto, soltkorkad tomat, parmesan och
grädde
Onsdag
- Ugnstekt Sejfilé med krämig tomatsås och brccolimix
- Tandooristekt fläskytterfilé med bearnaise, rostade
grönsaker
- Falukorv med stuvade morötter och stekt potatis och
klyftpotatis
- Vegetarisk: Halloumi med rostade grönsaker
- Pasta: Kyckling, pesto, soltkorkad tomat, parmesan och
grädde
Torsdag
- Ugnsbakad Laxfilé med dushespotatis, hummersås och
broccoli
- Burgundisk Biffgryta med champinjon, smålök och rödvin
- Prinskorv med äggröra och stekt potatis
- Vegetarisk: Halloumi med rostade grönsaker
- Pasta: Kyckling, pesto, soltkorkad tomat, parmesan och
grädde
Fredag
- Citronstekt Torskfilé med rostade rödbetor, gräddig
vitvinsås
- Grillmix (Biff, Kyckling, Fläsknoisett, ratatouille,
tsatsiki och ugnsbakad potatis)
- Ostgratinerad Kassler med ananas och skysås
- Vegetarisk: Halloumi med rostade grönsaker
- Pasta: Kyckling, pesto, soltkorkad tomat, parmesan och
grädde