Basilica

Måndag
  • Panerad Kungsflundra med skagensås och dillslungad potatis
  • Slottstek med gräddsås, pressgurka och gelé
  • Pytt i Panna med stekt ägg och rödbetor
  • Vegetarisk: Halloumi med rostade grönsaker
  • Pasta: Kyckling, pesto, soltkorkad tomat, parmesan och grädde
Tisdag
  • Gratinerad Stillahavsspätta med vitvinsås, dill, kräftstjärtar och potatispuré
  • Kycklingsauté med röd curry, strimlade grönsaker och ris
  • Raggmunkar med fläsk och rårörda lingon
  • Stekt fläsk  med löksås
  • Vegetarisk: Halloumi med rostade grönsaker
  • Pasta: Kyckling, pesto, soltkorkad tomat, parmesan och grädde
Onsdag
  • Ugnstekt Sejfilé med krämig tomatsås och brccolimix
  • Tandooristekt fläskytterfilé med bearnaise, rostade grönsaker
  • Falukorv med stuvade morötter och stekt potatis och klyftpotatis
  • Vegetarisk: Halloumi med rostade grönsaker
  • Pasta: Kyckling, pesto, soltkorkad tomat, parmesan och grädde
Torsdag
  • Ugnsbakad Laxfilé med dushespotatis, hummersås och broccoli
  • Burgundisk Biffgryta med champinjon, smålök och rödvin
  • Prinskorv med äggröra och stekt potatis
  • Vegetarisk: Halloumi med rostade grönsaker
  • Pasta: Kyckling, pesto, soltkorkad tomat, parmesan och grädde
Fredag
  • Citronstekt Torskfilé med rostade rödbetor, gräddig vitvinsås
  • Grillmix (Biff, Kyckling, Fläsknoisett, ratatouille, tsatsiki och ugnsbakad potatis)
  • Ostgratinerad Kassler med ananas och skysås
  • Vegetarisk: Halloumi med rostade grönsaker
  • Pasta: Kyckling, pesto, soltkorkad tomat, parmesan och grädde